fdf.dk/virum: Børn | Leder

FDF Virum på Sommerlejr

Så er vi taget på sommerlejr på Sejr og det er bare så hyggeligt!!
Her på siden kan du læse mere om sommerlejr på Sejr og se billeder!
Hvis du vil læse mere om at være FDF'er i Virum så tryk på linket lige herunder:Bliv FDF'er i Virum »

Fredag

Idag skal vi hjem, øv. Dagen gik med ridderens sidste dyd, styrke. Derefter var det tid til at pakke og gøre klar til den store ridderturnering og efterfølgende banket. Sværdene blev slebet og hestene striglet.
Vi fik vist vores forældre vores opnåede færdigheder og blev udnævnt til ridder af stormesteren. Derefter var det tid til fest og det sidste lejrbål.

Se billeder fra fredag


Torsdag

I dag stod den på ridderens tredje dyd: visdom. Vi fik testet og øvet os i forskellige ridder-visdoms-discipliner. Eftermiddagen blev brugt på at høre Narnia færdig, som vi har fået læst op i løbet af ugen. Vi lå på boldbanen i vores soveposer og det var rigtig hyggeligt - måske fik nogle af os en lille lur imens :-)
Hen ad eftermiddagen kom en flok dumme trolde forbi, som stjal ingredienserne til vores dessert. Vi fik brugt alle vore opnåede visdomsevner og fik erobret dem tilbage. Burger til aftensmad med dejlig tilbageerobret lagkage som dessert - ikke dårligt!
Dagens højdepunkt var som alle de andre dage lejrbålet.

Se billeder fra torsdag


Onsdag

Ridderens anden dyd, tapperhed, blev trænet idag. Det inkluderede blandt andet at kysse frøer, spise mærkelige ting, komme igennem en meget svær forhindringsbane, vinde i bordtennis blæse konkurrence og mange andre skægge ting.
Eftermiddagen blev brugt på en tiltrængt svømmetur i Blovstrød svømmehal. Der blev skrubbet og skuret, svømmet og leget.
De sorte riddere angreb yderborgene her i aften. Alle piltene forsvarede borgen og fik trængt alle de sorte riddere væk fra kongeriget Sejr. Godt gået!!

Se billeder fra onsdag


Tirsdag

Idag er vi blevet rigtige riddere... vi har lavet sværd, skjolde og (kæp-)heste.
Eftermiddagens program stod på udfordringer i ridderens første dyd: Mod. I hold blev vi trænet af erfarne riddere.
Aftensmaden blev nydt i de tre borge - indbagt pizza på bål, uhmmmmm!

Se billeder fra tirsdag


Mandag

Så er vi endelig kommet afsted på sommerlejr på Sejr. Selvom det har regnet idag, har vi fået hygget og leget en masse. Vi har fået grundlagt kongeriget Sejr, hvor vi har bygget borge og pyntet Sejr til en uge med Dance-alot og alle de andre skøre og festlige riddere. Derudover har vi afholdt lejrens første lejrbål med konkurrencer, sange og sketch.

I løbet af ugen vil vi hver aften skrive lidt om hvad vi har lavet og vise nogle af de billeder vi har taget i løbet af dagen.

Se billeder fra mandag