FDF.dk/virum: Børn | Leder

Sommerlejr 2011

Se billeder og læs mere herunder


Mandag

Sommerlejrens første dag! Idag har vi lavet globetrotter-pas, så vi er parate til at rejse rundt i landet på opdagelse. Vi tjekkede ind i Sejr lufthavn og spiste frokost i lufthavnens kantine (maden var selvfølgelig pakket godt ind i husholdningsfilm). Undervejs fik vores fly motor-problemer (muligvis en puslingesok i maskineriet) og styrtede ned på en øde ø, hvor vi mødte vildmanden Mandag, som lærte os om overlevelse og at bygge huler i skoven. Heldigvis fik piloten repareret flyet så vi kunne komme hjem til Sejr igen, hvor vores søde tanter havde lavet lækker aftensmad. Tanzaniagryde - Mums! Dagen blev rundet af med et hyggeligt lejrbål med konkurrencer, sketches, sange og lejraviserne Sprøjten og pumpen.

Se billeder her.

Lørdag

Det sidste par rene sokker (eller det første?) er taget i brug og morgenmaden blev slugt i en fart! Vi var hurtigt ude af prutteposerne her til morgen, for vi skal have mest muligt ud af denne sommerlejrens sidste dag! Idag har vi været i Zambia og møde nogle flinke afrikanere, som hjalp os med at lave lækker frokost over bål: pitabrød - uhmm! I siestaen løste vi dagens opgave og fandt Tutten ude i åen. Lækkert med ekstra Andemad i tutposerne!
Om eftermiddagen ankom vores forældre til Sejr. Først legede vi allesammen en leg på boldbanen og bagefter grillede vi og spiste aftensmad på terrassen. Lejren blev afsluttet med et festligt lejrbål, med de bedste M&L-sange (som vi nu er blevet rigtig gode til at synge), sjove sketches, Pumpen og Sprøjten og et par spændende konkurrencer. Da vi allesammen nu er blevet ægte globetrottere, fik vi en globus-perle til at hænge på vores forbundsskjorter. Nu er vi allesammen trætte og mætte på lækker bålmad og gode oplevelser, så nu skal vi hjem og sove (og glæde os til at vi snart ses til sæsonstart). Zzzzz...

Se billeder her - og del 2 her.